• Logi sisse
  • HALDJA KODU JA LONASE VÄRSKE SÕPRUS

    Suve viimane reede oli Haldja Kodus (leedu Fėjos Namai) väga eriline! Sel päeval toimus Haldja Kodu ametlik ühinemine kindlaid traditsioone viljelevate une- ja mugavusekspertidega – http://www.lonas.lt/ LONASE ettevõtetegrupi ja suure perekonnaga!

    HALDJA KODU JA LONASE VÄRSKE SÕPRUS

    LONAS on pereväärtustel ja traditsioonidel põhinev Leedu ettevõte, mis toodab madratseid ja voodeid. Suurema osa LONASE madratsite valmistamisprotsessist moodustab hoolikas käsitöö. Iga madrats valmistatakse hoolikalt konkreetse kliendi vajaduste ja soovide kohaselt. Valmistusprotsess on igati personaliseeritud, seepärast on tootmises korraga vaid üks madrats. Peale madratsite pakub LONAS ka spetsiaalselt nende madratsite jaoks loodud voodeid. Seesugune kooslus moodustab üheskoos täiusliku une komplekti! Kogu LONASE toodang on kohandatud meie kandi inimeste vajaduste järgi ning see luuakse Leedu arstide ja kuulsate disainerite abiga.

    Nagu juba teate, Haldja Kodu jaoks on teie unekvaliteet samuti väga tähtis, niisiis asume seda põnevuse ja meile omase mõnuga koos looma. Meid liidab ühine soov saavutada kõrgeim kvaliteet ja kõige atraktiivsem kaubavalik, võtta arvesse iga kliendi individuaalsed vajadused ning luua õnnelikumad kodud, viljeledes tugevaid peretraditsioone.

    Üheskoos on meil veel rohkem energiat ja maagiat kujundada teie imetabaseid kodusid ja stiilset igapäevaelu.
    Jälgige uudiseid – juba peatselt ootab ees väga palju võrratuid uudistooteid!