• Logi sisse
  • Kuidas valida oma lapsele sobiv madrats?

    Kõik lapsevanemad soovivad, et nende lapsed magaks hästi ja ärkaks hommikul rõõmsas tujus. Kasvades kujuneb välja lapse kehahoiak, lihased ja luustruktuur ning selleks on väga tähtis valida magamiseks sobiv alus, madrats, millel teie laps magama hakkab. Veedavad ju väikelapsed ööpäevast peaaegu pool magades. Seepärast otsustasime teile jutustada, millele tuleb lapsele madratsi valimisel tähelepanu pöörata.

    Kuidas valida oma lapsele sobiv madrats?

    Laste madratsid võivad olla erinevad: vedru-, polüuretaan-, viskoelastsed või looduslikust kiudainest madratsid, kuid järgnevalt kirjeldame madratseid, mis on müügil Haldja kodus:

    Kõige populaarsemad ja soodsamad on polüuretaanmadratsidmida teisiti nimetatakse ka poroloonmadratsiteks. Neid on väga lihtne hooldada, lapsed ei saa selliste madratsite peal hüpata ja välistatud on võimalus viga saada, mida sageli juhtub vedrumadratsite kasutamisel. Sageli võib kuulda arvamust, et madratsid lähevad kiiresti vormist välja ja nende õhuringlus on kehvem, kuid tänu kaasaegsele tehnoloogiale võivad need madratsid kaua vastu pidada ja lisamaterjalide kasutamine tagab neis suurepärase õhuringluse. .

    Sapnas Sapnelis Loniukas

    Looduslikest kiudainetest madratsi soovitame valida neil, kes hindavad ökoloogilisust ja looduslikkust. Sellised madratsid sobivad suurepäraselt võrevoodites kasutamiseks, eriti head on tatrakestadega täidetud madratsid, mis toetavad suurepäraselt õhuringlust ja tagavad suveperioodil jaheda magamiskeskkonna. Haldja kodus on müügil tatrakestadest madratsid, mille tootmisel ei ole kasutatud toksilisi aineid, nii et võite olla kindel, et teie beebi magab saastamata keskkonnas.

    Lateks-, poroloon- ja looduslikust kiudainest kombineeritud madratsid. Need on lihtsad lateks- ja poroloonmadratsid, millele on lisatud kiht kookoskiudu, mis aitab õhuringlust parandada. Poroloonalus annab madratsile painduvuse, on allergiavastane, madratsisse ei kogune tolmulestad. Lateksil on kõrge punktelastsus, deformatsioonikindlus, vastupidavus, samuti on tagatud hea õhuringlus.

    Madratsi suurus. Madrats tuleks osta pärast voodi ostmist, sest madrats ei tohi olla voodi mõõtude jaoks ei liiga suur ega liiga väike. Madratsi suurus on ideaalne siis, kui madratsi serva ja võrevoodi vahele mahub kaks sõrme. Madratsi standardmõõdud on tavaliselt 60x120 cm ja kõrgus umbes 7-8 cm.

    Madratsi elastsus, kõvadus, õhu läbilaskvus. Beebi rahulik uni nõuab madratsit, mis on piisavalt elastne ja kõva ning millel on hea õhuringlus, et laps saaks magades rahulikult hingata ja välditud oleks imiku äkksurma sündroomi oht. Leidub ka madratseid, millel madratsi sees on spetsiaalne lisakiht, mis aitab õhul paremini ringelda ja lastel vabamalt hingata. Enne madratsi ostmist saate lihtsa testi abil kontrollida, kas madrats on õige kõvaduse ja elastsusega: kui torkate sõrme madratsisse, ei tohiks teie sõrm madratsisse vajuda. Samuti peaks madratsi kokku painutamine olema raske ja kindlasti peab madrats pärast kokku painutamist kiiresti tagasi oma esialgsesse asendisse naasma. Ka ei peaks madrats üles tõstmisel kerge olema. Nii veendute, et madrats on valmistatud piisavalt tihedast materjalist ja sobib teie beebile magamiseks. Kui teil tekib vähimgi küsimus, kuidas valida oma lapsele sobiv madrats - võtke kindlasti meiega ühendust ja me vastame kõigile teie küsimustele.

    Madratsikate.Beebile puhta magamiskeskkonna tagamiseks on kõige parem valida madratsid, millel on eemaldatav, kõrgel temperatuuril pestav kate, mis ei oleks läbi tepitud, et õmblustesse ei koguneks mustust või niiskust. Samuti peaks kate olema toodetud sertifitseeritud ja kvaliteetsetest materjalidest, mis ei tekita allergiat.

    Madratsi valimine väikestele lastele ei ole keeruline. Kõige tähtsam on järgida spetsialistide soovitusi ja nendega konsulteerida, see aitab teil leida kõige sobivam variant, nii et ärge kartke küsida ja huvi tunda!

    Laste madratsid

    Teie, Haldjad