• Logi sisse
  • METALLI JA PUIDU SÕPRUS INTERJÖÖRIS

    Luues nooruslikku, minimalistlikku, urbanistlikku interjööri, kasutatakse kahte põhimaterjali – metalli ja puitu. Need on täielikud vastandid, kuid loovad uskumatult stiilseid kooslusi!

    METALLI JA PUIDU SÕPRUS INTERJÖÖRIS

    Loodus on imeline looja. Igaüks teab, et me ei leia loodusest täpselt ühesuguse mustri ja värviga puitu. See muudabki puidu unikaalseks. Lisaks pole puidu naturaalsusele ja pikaealisusele võrdset materjali. Puit sobib ideaalselt ükskõik millises stiilis interjööri, seda saab kasutada koos metalli, klaasi, naha, plastikuga, naturaalne puiduvärv sobitub nii naturaalsete kui ka erksamate värvidega. Naturaalne puiduvärv on pehme, soe ja hubane, seetõttu sobib see suurepäraselt ka külmemate detailidega. Puit lisab interjöörile visuaalset soojust, annab kodule hubasust, sobib kokku selliste materjalidega nagu teras ja metall.

    Metall on tänapäeval interjööris eriti hinnas. Seda materjali on hakatud rohkem kasutama tänu avangardistliku disaini mõjule, kuid metalli ja roostevaba terast hinnatakse ka kui tugevaid, kompaktseid, vastupidavaid interjöörielemente. Tegemist on modernse ja erinevate sisustusstiilidega sobiva materjaliga.

    Puidu ja metalli kompositsioonid loovad huvitava, kaasahaarava ja samas väga hubase kodu.