• Logi sisse
  • MUUDAME KODU HUBASEKS PILTIDE ABIL

    Igaüks unistab ilusast ja hubasest korras kodust. 

    MUUDAME KODU HUBASEKS PILTIDE ABIL

    Uude kohta elama asudes või kodusisustust muutes põrkume katsumustega. Ent kui oleme end juba sisse seadnud, võib tunduda, et toas jääb siiski mingist emotsioonist vajaka. Sel korral käsitleme piltide mitmekesist maailma. Ehk leiate sellise pildistiili, mis tooks teie kodusse vajaliku sarmi.

    Abstraktne kunst

    See kunst on üks raskemaid, sest värvid peavad omavahel sobituma ja tuleb osata soovitavaid emotsioone kergete pintslitõmmetega väljendada. Abstraktsetele piltidele on omane vabaduse, intuitsiooni ja spontaansuse tunne, sellepärast sobiksid need väga hästi suurde elutuppa. Sellised pildid maksavad sageli hingehinda, aga kui te ei soovi autori nime eest maksta, siis saate selles stiilis pilte osta lihtsatelt kunstnikelt, kelle töö ei ole sugugi viletsam. Või ehk julgeksid isegi kunstnikuks hakata ja enda maalitud pildi seinale panna?

    Minimalism

    Minimalism on justkui filosoofia, mis aitab inimesel mõista, et ta vastutab ise oma elutee eest. Minimalistlikus stiilis pildid loovad puhtuse, produktiivsuse ja täiustumissoovi tunde. Sellises stiilis pildid sobivad kõige enam skandinaavialikku interjööri, kus toad on korras, seal ei ole ebavajalike asju ning domineerib musta ja valge värvi kontrast.

    Sügisesed puud

    Mets on eksitav ja ettearvamatu, kuid samas imeliselt lummav ja elujõust pakatav paik. Sügis on võrratu viis anda edasi looduse ilu, harmooniat ja energiat. Punased puulehed toovad tuppa kirge, lootust, rahutunnet ja usku, et suudame ületada kõik eluraskused.

    Geomeetria

    Modernse stiiliga kodusse, kus on peenevormiline mööbel ning toad on valgusküllased ja avarad, sobivad suurepäraselt geomeetriliste joontega pildid. Sellised pildid annavad peenekoeliselt edasi inimese lihtsat eluviisi, äratavad sisemise rahu ja loovad koju nüüdisaegse atmosfääri.

    Tikkimiskunst

    Eemalt vaadates näib pilt justkui kaunite joontega välja joonistatud kunstnikutöö, kuid lähemale tulles on näha, et tegu ei ole pliiatsi ega pintsli, vaid niidi ja nõela hoolika tööga. Tikandi vorm muudab pilti võluvaks ja salapäraseks ning kangas lisab luksustunnet. Illustratsioonidel kujutatud minimalistlikke tikitud pilte saab soetada meie Haldja Kodust.

    Portreed

    Portreed on huvitavad selle poolest, et iga jäädvustatud emotsioon võib edasi anda erinevat meeleolu. On teada, et inimene suudab väljendada koguni 27 erinevat emotsiooni! See muudab valiku laiaks ja võimaldab luua uusi meeleolukooslusi.

    Maalikunst

    Õli- või akvarellvärvidega maalimine on väljendusrikas ja annab vaateid või objekte selgelt edasi. On üks huvitav uudne viis – numbrite järgi maalimine, kus saate ise maalida sellised pildid, mis näevad välja professionaalsed ja toovad teie koju mängulisust.

    Fotod ideede ammutamiseks pärinevad Pinterestist ja HALDJA KODU arhiivist.