• Logi sisse
  • Haldja Kodu 23 SÜGIS/TALV

    Ohhoo, kui kiiresti suvi möödus! Esitlesime juba ka uut sügiskollektsiooni. Tänavusele sügisele läheme vastu 95 uue voodipesudisainiga. Taas palju uusi kauneid kujundusi. Meie kollektiiv on oma favoriidid juba broneerinud, nii et ärge teiegi pikalt oodake.
    Haldja Kodu 23 SÜGIS/TALV

     Pool aastat on päris pikk aeg. Oleme tublisti tööd teinud ja tahame teile oma tööd tutvustada. Niisiis, meie selle sügise suurim ja, arvame, et kõikide jaoks väga rõõmustav uudis: me hakkame tooteid laos hoidma. Ainuüksi tänavu sügisel oleme hoiuloenditesse arvanud ligikaudu 100 kujundust! Jah, nüüdsest saadame 1 tööpäeva jooksul teele mitte üksnes padjad ja tekid, vaid ka voodipesukomplektid. Valjusti me sellest ei räägi, aga juba mõnda aega suudame tooted teele panna isegi nii, et saate need kätte juba järgmisel päeval.

    Ka hollandlased on tublisti tööd teinud – ökoloogia vallas. Nüüd pakume lisaks ümbertöödeldud puuvillast komplektidele ka ümbertöödeldud flanelli. Muinasjutuline pehmus! Ülimalt pehmed on ka lüotsellist (Tencelist) voodipesukomplektid.
    Paljud kliendid on avalikult väljendanud oma rõõmu kvaliteedi üle. Meie rõõmustame koos teiega. Et oma tegevusele rohkem usaldusväärsust teenida, kogume vähehaaval Trust Piloti süsteemis tagasisidet. See koguneb aeglaselt. Mõnikord kogume rumalasti negatiivset tagasisidet. Palume väga vabandust nende ees, kellel sellega ebamugavused kaasnevad.
    Olete oodatud meie tooteid vaatama, nendega tutvuma ja neid proovima.
    Omanik Adas Jakutis