• Logi sisse
  • 10 NÕUANNET, KUIDAS LUUA KODUS HUBANE ÕHKKOND

    Iga noorpaar soovib luua hubase kodu, kus oleks mugav olla. Esitlen 10 nõuannet, kuidas kaunistada kodu nii, et see muutuks hubaseks, meeldivaks ja lõõgastust pakkuvaks oaasiks nii teile kui ka teie külalistele.

    10 NÕUANNET, KUIDAS LUUA KODUS HUBANE ÕHKKOND

    1. Võtke vastu otsused, mis muudavad teie kodu mugavaks ja moodsaks. Tunnistage, et tahaksite vahel koju tuua disainiajakirjas nähtud ilusa punase diivani, mis lausa kutsub ostma. Kuid kodu pole vaid imidž. Kõige olulisem on see, kuidas teie mööbel annab edasi hubasuse tunde. Valides mööblipoes uut interjööridetaili või mööblieset oma koju, veenduge, et see detail või mööbliese on ka mugav. Kui teile meeldinud toolile istudes ei tunne te end mugavalt, jätkake otsimist. Ideaalselt peab välja valitud mööbel olema nii mugav kui ka stiilne.

     

    2. Puudutuse maagia. Üks lihtsamaid viise teie kodu hubaseks muutmiseks on õiged materjalid. Ümbritsege end selliste materjalidega, mida on mõnus puudutada. Kohevad vaibad, lainetava tekstuuriga tapeedid või sile mööbel – kõik see on modernsesse korterisse lihtsasti sobitatav. Kui teie tuba on näiteks liiga suur, võib sobivate materjalide kasutamisega muuta selle visuaalselt väiksemaks.

     

    3. Valige erinevad mööbliesemed. Kõige lihtsam viis sisustada tuba on osta mööblikomplekt, kuid selline valik ei pruugi olla kõige parem. Ilmselt te ei taha, et teie uus kodu näeks välja kui näidisväljapanek, kuid kui valite kogu mööbli ühest kohast, võibki nii juhtida. Ärge kartke erinevaid mööbliesemeid, mitmekesisus lisab interjöörile põnevust ja muudab selle elavamaks. Eristuvad detailid meeldivad nii teile kui ka teie sõpradele.

    4. Kasutage sooje värve. Ei ole saladus, et värvid mõjutavad meie emotsioone ja tuju. Peaksite teadma, et soojad värvid, nagu sinine, lilla ja tumelilla, võivad toa muuta visuaalselt suuremaks, kuid soojem virsikuvärv, pruunid või punased värvitoonid teevad ruumi väiksemaks ja atraktiivsemaks.

    5. Mitu valgusallikat. Sageli me unustame, et valgus võib lisada meie kodule maagilist mõju. Vaid mõned üksikud valgustid, mis on asetatud sobivasse kohta toas ... ja tuba näeb välja suurem, kõrgem ja hubasem. Ostke mõned laualambid ning looge nende abil hubane atmosfäär kodus. Suuri valgusteid peaks kasutama vaid siis, kui on palju külalisi.

     

    6. Tähelepanu detailidele. Väikesed esemed, nagu küünlad, plüüsist mänguasjad või raamatud, lisavad õigesse kohta asetatuna teie kodule hubasust. Aina rohkem detaile kodus võib tekitada raskusi koristamisel enne külaliste saabumist. Peaksite pidama meeles, et külalised tulevad külla teile, mitte kontrollima, kas teie kodu on puhas. Sellised pisiasjad nagu lillekimp või uus ajakirjanumber, mis on asetatud lauale, meeldivad sõpradele palju rohkem kui ideaalselt läikima löödud kodu.

     

    7. Hubane õhkkond. Rahustav džäss, hubane valgus, palju patju – need on vaid mõned üksikud detailid, mis aitavad luua kodus hubase õhkkonna. Pange põlema kamin ja kodu muutub ideaalseks paigaks, kus veeta õhtuid.

     

    8. Ümbritsege end lemmikasjadega. Teie kodu peaks esmajärjekorras peegeldama teie isiksust, kõik muu on vaid detailid. Väikesed asjakesed, näiteks fotoraamid, mis tuletavad meelde armsaid hetki, ongi see, mida vajab teie kodu. Leidke neile koht kummutil ja näete, kui kiiresti tekib koju hubasust ja soojust.

    9. Kaunistage kodu taimedega. Kodus kasvavad lilled lisavad teie kodule hubasust, lillelõhn aga võtab meeldivalt vastu saabunud külalised.

     

    10. Püüelge täiuslikkuse poole. Teie kodu on koht, kus veedate kõige rohkem aega. Siin olev mööbel, esemed, kaunistused peavad peegeldama teie isiksust ja meeldima teile. Loobuge mööblist või sisustusdetailidest, mis teile ei meeldi, ostke uusi ja originaalseid elemente ja näete, kuidas teie kodu muutub kohaks, kuhu on alati tore tagasi tulla.

     

    Täna sain innustust Eglė Kudriavcovaitėlt