• Logi sisse
  • TÄIUSLIK MAGAMISTUBA – MEIE EESMÄRK!

    Haldja Kodu tegutsemise esimestest päevadest väitsime julgesti, et magamistuba on meie kodu armastatuim koht.

    Seega – täiuslik magamistuba. Milline see on meie arvates?

    TÄIUSLIK MAGAMISTUBA – MEIE EESMÄRK!

    Kogu oma pika tegutsemise, koostöö ja suhtlemise ajal oleme püüdnud seda igal võimalikul viisil tõestada. Puhketsoonile pöörame väga palju tähelepanu: alates interjööri ideedest kuni lõhnade ja väikeste mustri- ning värvikombinatsioonideni toa ühes nurgas. Meie ei loo Feng Shui järgi. Meie loome oma isiklikku Haldja Kodu energeetilist õhkkonda!

    Eelkõige selline, kus puhkus on kvaliteetne ja tervislik. Selleks on vaja mugavat voodit, aga ka tervisliku keskkonna loomisel tähtsaid voodipesukomplekte, voodilinu, patju ja tekke. Kvaliteetne komplekt tagab magamistoas tervisliku ja täisväärtusliku une. Enam ei tule teil mitte kunagi ärgata halvas tujus või imelike valudega selja ja kaela piirkonnas.

    Rõõm silmadele ja hingele magamistoas on äärmiselt oluline, seetõttu püüame luua ja soovitada oma klientidele seda, mis omavahel sobib ja loob ilmeka pildi. Otsime pidevalt uusi ideesid ja imetleme klassikalisi jooni, sobitame neid modernsete avastustega ning leiame igaühele sobivaima variandi.

    Oma silmade jaoks on täiuslik selline magamistuba, kus on rohkesti nahal nauditavaid kihte ja patju, mis lisavad toale hubasust ning luksuslikkust. Näeme kvaliteetseid ja stiilseid, toa värvidega harmoniseeruvaid voodikatteid, mis vajaduse korral võivad teenida korra loomise kiire abilisena.

    Valgusküllane ja hubane – loomulikult ei käi need sõnad mitte ainult magamistoa, vaid kogu kodu kohta. Magamistuba on see koht, kus me alustame ja lõpetame oma mõnikord eriti raske ja väsitava tööpäeva, seepärast tasub püüda selle poole, et pärast voodist tõusmist ei tuleks esimesed sammud teha mitte külmal põrandal, vaid pehmel vaibal.

    Ärge ärgake äratuskellahelina peale, vaid päikesevalgusest ning ilusa hommiku vaatest sügisvärvides aiale või valge lumega kaetud linnale, hoidke aknad lahti ja nii kaunistate oma toa pidevalt muutuvate looduse või linna vaadetega. Lõppude lõpuks on ju see parim ja alati silmi rõõmustav pilt!

    Õhtu peab magamistoas olema hubane ja lõdvestav. Selles toas ei peaks olema kohta televiisoril, arvutil, tööga seotud elementidel või muudel välismaailma meenutavatel asjadel. Hellitage end hubase valguse ja vaikuses loetava raamatuga – uni on siis rahulik ja täisväärtuslik!

    Magamistuba peab olema soe ja hubane – vältige selles toas külmi ja tumedaid värvitoone, looge soe õhkkond, kus isegi kõige külmemal õhtul tunnete end nii, nagu magaksite sooja päikese käes.

    Püüdke hoida magamistoas võimalikult vähe asju – piisab valgustist, kapikesest või seinakapist, kuhu mahub kõik, mida võib vaja minna. Ärge unustage loomulikku aroomi levitavaid lilli või rahulikku valgust andvaid küünlaid. Mõned minutid sellises hubases magamistoas ja juba saategi nautida oma imelisi unenägusid!