• Logi sisse
  • ÖKOTEKID JA -PADJAD ODEJA

    „Me kasutame loodus- ja inimsõbralikke materjale.“ Sellest lausest algas meie sõprus uue kaubamärgiga, niisiis sellest alustame ka oma juttu tekkidest ja patjadest, mida nüüdsest Haldja Kodust osta saab.

    ÖKOTEKID JA -PADJAD ODEJA

     Esitleme ülikõrge kvaliteediga magamistoatekstiili, mille on valmistanud pikaaegse tehnoloogilise kogemusega Sloveenia ettevõte ODEJA. Ülimalt kvaliteetse tooraine valik ja meisterlikult täiuseni viidud tootmistehnoloogia tagavad kangaste ainulaadsuse. See kaubamärk on maailmas hästi tuntud 1932. aastast.

    Toodete valmistamisel kasutatakse GOTSi sertifikaadiga ökopuuvilla, mis toodetakse täiesti mahedalt ilma väetiste, pestitsiidide ja insektitsiidideta. Ka villale pööratakse olulist tähelepanu – lammaste tervis on range jälgimise all ja ebavajalikust antibiootikumikasutusest hoidutakse. Villa lõigatakse, puhastatakse ja töödeldakse väga ettevaatlikult. Tootja austab klientide õigust teada, kuidas ja mis toorainest tooted on valmistatud. Sertifikaadid ja rohked auhinnad annavad tunnistust erilisest kvaliteedist.

    Valige endale sobivaim tekk ja padi

    Oleme toodete valikus lähtunud Leedu kliimast, hooajalisusest ja iga toote omadustest. Tutvuge lähemalt ja valige endale sobivaim materjal:

    Meriinovill on muinasjutuliselt mõnus. See loob vastavalt toa- ja kehatemperatuurile vajaliku soojataseme, akumuleerib suurepäraselt soojust ja juhib tõhusalt niiskust välja. Tänu suurele lanoliinikogusele puhastub lambavill iseeneslikult, niisiis selle värskuse tagamiseks piisab vaid regulaarsest kloppimisest ja õhutamisest.

    Kašmiir on vill, mille soojusisolatsioon on kaheksa korda suurem kui tavalisel lambavillal. Kašmiir on lambavillast õhem, pehmem ja kergem, sellepärast sobib suurepäraselt kehatemperatuuri hoidmiseks.

    Alpakavill on tänu vähesele aastasele toodangule ja üldistele omadustele väga ainulaadne. Selle õõnes struktuur aitab soojuse seest tasakaalus hoida, niisiis see vill püsib kuni 30% soojem kui sama kogus meriinovilla. Lambavillaga võrreldes on ka alpakavill pehmem, samuti allergiavastane (selles ei ole lanoliini – villale omast rasva, mis on peamine toit tolmulestadele).

    Kaamelikarv, täpsemalt Mongoolia kaamelikarv on üks prestiižsemaid materjale, mis loob suurepärase mugavustunde. See laseb õhku läbi, ei pea niiskust kinni ja ei ärrita naha. Selle kõige silmapaistvamad omadused on suur elastsus ja soojusisolatsioon, tänu millele see sobib igaks aastaajaks. See loob vajaliku soojustaseme ja jaotab selle ühtlaselt üle kogu keha.

    Tencel – botaanilist päritolu TENCELi® tselluloosikiud kujundavad vastupidavuse ja naturaalse mugavustunde uue standardi. See on loodud uute nanotehnoloogiate abil. Selle kiu struktuur kujutab endast unikaalset kooslust naturaalsetest ja tehiskiududest – see on pehme kui siid, tugev kui polüester, jahe kui lina, soe kui vill ja imab niiskust kui puuvill.

    Bambus on antibakteriaalne, vetthülgav, ebatavaliselt nahasõbralik ja hingav materjal. See ei kogu soojust ja ei ole tolmulestade jaoks sobilik keskkond. Bambuskiud ei lase kehal üle kuumeneda, see juhib efektiivselt niiskust välja.

    Kõiki neid tekkide ja patjade täitematerjale ümbritseb pehme ökopuuvill, tänu millele loovad need tooted magamiseks imeliselt meeldiva, naturaalse ja ülimalt mugava kliima. Ökotoodetega magamine loob võimaluse täiesti loomulikult lõdvestuda ja täidab teid energiaga.